HORECA EXPO
HORECA EXPO
15.05.2025 - 18.05.2025
Expoziţie internaţională specializată de echipamente şi tehnologii pentru industria alimentară şi de prelucrare, ediţia a XXIX-a
Până la începerea expoziției au rămas zile: 0
(CIE "MOLDEXPO" SA)

 

PROGRAMUL

Expoziţiilor internaţionale specializate

FOOD & DRINKS, ediţia a XXIX-a, FOOD TECHNOLOGY, ediţia a XXIX-a

PACKAGING. DEPOT, ediţia a XXVIII-a, HORECA, ediția a I-a

 

15 – 18 mai 2025

 

Locație: C.I.E. „Moldexpo”, pavilionul central, pavilionul nr. 2, spaţiile expoziţionale exterioare

 

Organizator: Centrul Internaţional de Expoziţii „Moldexpo” S.A.

Coorganizator: Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare

Suport subvențional: A.P. ODA

Partener general FOOD & DRINKS: METRO CASH & CARRY MOLDOVA

Partener general FOOD TECHNOLOGY: EVOTEK

Parteneri HORECA EXPO:

  • MĂR, Asociația Națională a Restaurantelor și a Localurilor de Agrement din Republica Moldova;
  • B.C. MAIB

 

 

Data, orele

Activitate

Locul desfășurării

15 mai, joi

10:00 – 18:00

Programul expoziţiilor FOOD & DRINKS, FOOD TECHNOLOGY, PACKAGING. DEPOT, HORECA EXPO.

 

Pavilionul central, pavilionul nr.2,

spaţiile exterioare

11:00

Ceremonia de inaugurare a Expoziţiilor internaţionale specializate FOOD & DRINKS, FOOD TECHNOLOGY, PACKAGING. DEPOT, HORECA EXPO.

 

Pavilionul nr.2

12:00 – 14:00

Master class cu bucatarul Vadim POPOV.

Organizator: METRO CASH & CARRY MOLDOVA

Crazy Kitchen,

Pav. nr.2

14:00 – 16:00

Podcasturi organizate cu specialiști din domeniul HORECA:

  1. Corso / Nicolae HUDIC – 14:00
  2. Metro / Liuba BIRINA – 16:00

OrganizatorAsociaţia Naţională a Restaurantelor şi a Localurilor de Agrement din Republica Moldova (MĂR)

 

Zona Business,

pandus, et.2, Pavilionul central

16 mai, vineri

10:00 – 18:00

Programul expoziţiilor FOOD & DRINKS, FOOD TECHNOLOGY, PACKAGING. DEPOT, HORECA EXPO.

 

Pavilionul central, pavilionul nr.2,

spaţiile exterioare

11:00 – 12:00

Master class cu bucatarul Andrei LAZARI.

Organizator: FLORENI S.A.

Crazy Kitchen,

pavilionul nr.2

11:00 – 13:00

Conferinta-seminar: GTS.

Organizator: GTS Automation S.R.L.

Sala de conferințe, et.2, pavilionul

central

12:15 – 14:15

Master class: Desert Eco

Organizator: Danimart S.R.L. - MACAO

 

Crazy Kitchen,

pavilionul nr.2

14:00 – 16:00

Podcasturi organizate cu specialisti din domeniul HORECA

  1. Pavel ZINGAN
  2. Draft Mojito / Vasile LUNGU

Organizator: Asociaţia Naţională a Restaurantelor şi a Localurilor de Agrement din Republica Moldova (MĂR)

 

Zona Business,

pandus et.2, pavilionul central

17 mai, sâmbătă

10:00 – 18:00

Programul expoziţiilor FOOD & DRINKS, FOOD TECHNOLOGY, PACKAGING. DEPOT, HORECA EXPO.

 

Pavilionul central, pavilionul nr.2,

spaţiile exterioare

11:00

Podcasturi organizate cu specialisti din domeniul HORECA:

Smart Coffee / Vicu BUGA (Director comercial).

OrganizatorAsociaţia Naţională a Restaurantelor şi a Localurilor de Agrement din Republica Moldova (MĂR)

 

 

11:00 – 12:00

Master class cu bucatarul Andrei LAZARI.

Organizator: FLORENI S.A.

Crazy Kitchen,

pavilionul nr.2

12:00 – 14:00

Master class cu bucătarul Alexandr TCACIUC și barmenul Dima POLI.

OrganizatorTELIUS S.R.L.

Crazy Kitchen,

pavilionul nr.2

14:15 – 16:15

CAMPIONATUL NAGGETS CHALLENGE.

Organizator: QUALIKO

Crazy Kitchen,

pavilionul nr.2

16:30 – 17:45

Master class cu bucatarul Vadim SURACHII.

Organizator: CASTEL MIMI

Crazy Kitchen,

pavilionul nr.2

18 mai, duminică

10:00 – 16:00

Programul expoziţiilor FOOD & DRINKS, FOOD TECHNOLOGY, PACKAGING. DEPOT, HORECA EXPO.

 

Pavilionul central, pavilionul nr.2,

spaţiile exterioare

12:00 – 13:00

Master class cu bucatarul Andrei LAZARI.

OrganizatorFLORENI S.A.

Crazy Kitchen, pavilionul nr.2