
PROGRAMUL
Expoziţiilor internaţionale specializate
FOOD & DRINKS, ediţia a XXIX-a, FOOD TECHNOLOGY, ediţia a XXIX-a
PACKAGING. DEPOT, ediţia a XXVIII-a, HORECA, ediția a I-a
15 – 18 mai 2025
Locație: C.I.E. „Moldexpo”, pavilionul central, pavilionul nr. 2, spaţiile expoziţionale exterioare
Organizator: Centrul Internaţional de Expoziţii „Moldexpo” S.A.
Coorganizator: Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare
Suport subvențional: A.P. ODA
Partener general FOOD & DRINKS: METRO CASH & CARRY MOLDOVA
Partener general FOOD TECHNOLOGY: EVOTEK
Parteneri HORECA EXPO:
- MĂR, Asociația Națională a Restaurantelor și a Localurilor de Agrement din Republica Moldova;
- B.C. MAIB
Data, orele |
Activitate |
Locul desfășurării |
15 mai, joi |
||
10:00 – 18:00 |
Programul expoziţiilor FOOD & DRINKS, FOOD TECHNOLOGY, PACKAGING. DEPOT, HORECA EXPO.
|
Pavilionul central, pavilionul nr.2, spaţiile exterioare |
11:00 |
Ceremonia de inaugurare a Expoziţiilor internaţionale specializate FOOD & DRINKS, FOOD TECHNOLOGY, PACKAGING. DEPOT, HORECA EXPO.
|
Pavilionul nr.2 |
12:00 – 14:00 |
Master class cu bucatarul Vadim POPOV. Organizator: METRO CASH & CARRY MOLDOVA |
Crazy Kitchen, Pav. nr.2 |
14:00 – 16:00 |
Podcasturi organizate cu specialiști din domeniul HORECA:
Organizator: Asociaţia Naţională a Restaurantelor şi a Localurilor de Agrement din Republica Moldova (MĂR)
|
Zona Business, pandus, et.2, Pavilionul central |
16 mai, vineri |
||
10:00 – 18:00 |
Programul expoziţiilor FOOD & DRINKS, FOOD TECHNOLOGY, PACKAGING. DEPOT, HORECA EXPO.
|
Pavilionul central, pavilionul nr.2, spaţiile exterioare |
11:00 – 12:00 |
Master class cu bucatarul Andrei LAZARI. Organizator: FLORENI S.A. |
Crazy Kitchen, pavilionul nr.2 |
11:00 – 13:00 |
Conferinta-seminar: GTS. Organizator: GTS Automation S.R.L. |
Sala de conferințe, et.2, pavilionul central |
12:15 – 14:15 |
Master class: Desert Eco Organizator: Danimart S.R.L. - MACAO
|
Crazy Kitchen, pavilionul nr.2 |
14:00 – 16:00 |
Podcasturi organizate cu specialisti din domeniul HORECA
Organizator: Asociaţia Naţională a Restaurantelor şi a Localurilor de Agrement din Republica Moldova (MĂR)
|
Zona Business, pandus et.2, pavilionul central |
17 mai, sâmbătă |
||
10:00 – 18:00 |
Programul expoziţiilor FOOD & DRINKS, FOOD TECHNOLOGY, PACKAGING. DEPOT, HORECA EXPO.
|
Pavilionul central, pavilionul nr.2, spaţiile exterioare |
11:00 |
Podcasturi organizate cu specialisti din domeniul HORECA:Smart Coffee / Vicu BUGA (Director comercial). Organizator: Asociaţia Naţională a Restaurantelor şi a Localurilor de Agrement din Republica Moldova (MĂR)
|
|
11:00 – 12:00 |
Master class cu bucatarul Andrei LAZARI. Organizator: FLORENI S.A. |
Crazy Kitchen, pavilionul nr.2 |
12:00 – 14:00 |
Master class cu bucătarul Alexandr TCACIUC și barmenul Dima POLI. Organizator: TELIUS S.R.L. |
Crazy Kitchen, pavilionul nr.2 |
14:15 – 16:15 |
CAMPIONATUL NAGGETS CHALLENGE. Organizator: QUALIKO |
Crazy Kitchen, pavilionul nr.2 |
16:30 – 17:45 |
Master class cu bucatarul Vadim SURACHII. Organizator: CASTEL MIMI |
Crazy Kitchen, pavilionul nr.2 |
18 mai, duminică |
||
10:00 – 16:00 |
Programul expoziţiilor FOOD & DRINKS, FOOD TECHNOLOGY, PACKAGING. DEPOT, HORECA EXPO.
|
Pavilionul central, pavilionul nr.2, spaţiile exterioare |
12:00 – 13:00 |
Master class cu bucatarul Andrei LAZARI. Organizator: FLORENI S.A. |
Crazy Kitchen, pavilionul nr.2
|